Bericht verwijderen

Geplaatst 16-12-2016, 09:07
Naam Laura en Abel
Woonplaats Den Haag
E-mail nvt

Fantastisch!!!

Wij zijn heel enthousiast en tevreden over De Bedstee, zowel wat betreft de vriendelijke en (super)snelle service als de kwaliteit van het matrasje dat we hebben ontvangen!

Vorige week woensdag hebben we gebeld om vooraf informatie in te winnen. We zijn toen heel (klant)vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Vervolgens hebben we donderdag 2 mallen opgestuurd van de boven- en onderzijde van ons gewenste wiegmatrasje (ovaal met schuine zijden, en ook niet helemaal symmetrisch), en al op de woensdag erna (dus slechts 3 werkdagen nadat de mallen bij De Bedstee waren ontvangen) kregen we het wiegmatrasje in huis! Past perfect, is stevig, niet te zacht maar ook niet te hard (wij kozen voor 'SG 40') Ún goed ventilerend. Het matrasje is voorzien van een fijn katoenen badstof hoesje (tijk).

Van tevoren hadden we ook nog met andere winkels gebeld, maar die hadden een (veel!) langere levertijd (van 3 tot 7 weken) en waren ook nog (veel!) duurder, Ún (lang!) niet zo vriendelijk en behulpzaam! De Bedstee is echt een aanrader, we zijn heel blij dat we jullie gevonden hebben!

Heel hartelijk dank!!!
Geef wachtwoord voor verwijderen van bericht:  
Terug naar overzicht