BEDDEN
    DEKBEDDEN
    MATRASSEN
     ASSORTIMENT
     MATEN
     APARTE MATEN/VORMEN
     PRIJSLIJST

    LATTENBODEMS
    FABRICAGE
    GEZOND SLAPEN

Speciale en aparte maten & vormen matrassen

In caravans en boten is het vaak de bedoeling dat u de kussens van de bank gebruikt om op te slapen. Vaak zijn deze kussens van een laag Soortelijk Gewicht (SG) polyether, waardoor het hard ligt of snel inzakt. Ook voelt u de naden omdat u de kleine kussens aan elkaar schuift.

Als oplossing hiervoor kunt u een matras uit één stuk laten maken. Vaak is de bedmaat in een caravan of boot (of vrachtauto) afwijkend, of zelfs in een aparte vorm, bijvoorbeeld met een schuine zijde, of met een hoek eruit. Ook hiervoor kunt u bij De Bedstee terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een matras voor de caravan, matras voor de boot, kortom voor alle vormen en aparte maten matrassen kunnen we u van dienst zijn. U levert hiervoor een mal aan: getekend met de maten erbij, of -indien er een ronding is- een model in de juiste vorm getekend en uitgeknipt van bijv. een krant en wij maken uw matras in de juiste vorm. U kunt daarbij kiezen uit polyether SG 40, koudschuim SG45, SG55 of SG60, of één van de ‘Celsius’-gezondheidsmatrassen. Uiteraard is het niet mogelijk bij een binnenvering- of pocketveringmatras om bijv. een schuine kant te maken, maar in de meeste gevallen wel een rechthoekige vorm. Binnen enkele dagen is uw matras klaar en kunt u genieten van een optimaal ligcomfort.Ook voor wiegjes, ledikantjes of kinderwagens maken wij voor u de matrasjes op maat. U kunt kiezen uit koudschuim SG 40 van 8 of 10 cm dik. De matrasjes zijn allergie-vriendelijk en voorzien van een katoenen badstof tijk met rits. Voor rechthoekige matrasjes hoeft u alleen de binnenmaat van het bedje of de kinderwagen door te geven, voor ovalen matrasjes knipt u een mal, bijv. nagetekend van de bodem, en levert u die aan.
Ook deze zijn binnen enkele dagen op maat gemaakt. Verzendkosten voor de kindermatrasjes zijn € 7,-- en grotere maten in overleg. Standaard maten bestelt u in onze online-shop, afwijkende maten op aanvraag, telefonisch of per email.

Voor de bescherming van uw matras aan de onderzijde kunnen wij tevens een matrasdek op maat maken. Deze legt u op de -uiteraard goed ventilerende- bodem.

Voor prijzen kunt u contact opnemen met De Bedstee,
telefoon 0314-325066 of per email info@debedstee.nl.