BEDDEN
    DEKBEDDEN
    MATRASSEN
     ASSORTIMENT
     MATEN
     APARTE MATEN/VORMEN
     PRIJSLIJST

    LATTENBODEMS
    FABRICAGE
    GEZOND SLAPEN

Assortiment

Hieronder volgt het assortiment matrassen van De Bedstee.
Voor al onze matrassen geldt:
  • Ze zijn voorzien van een allergie vriendelijke, 100% katoenen tijk. (m.u.v. Pocketvering. Katoenen tijk tegen meerprijs leverbaar)
  • De tijk is voorzien van een rits. Dit garandeert een optimale ventilatie omdat de tijk niet op de matraskern ‘verlijmd’ is.
  • Bij het fabriceren van de matrassen worden géén schadelijke lijmstoffen gebruikt.
  • Ze kunnen worden gemaakt in alle mogelijke en onmogelijke maten! (m.u.v. Pocketvering)
  • Ze worden snel, vaak al binnen een week, aan huis geleverd.
  • Ze zijn door eigen fabricage zo’n 20 tot 40% goedkoper dan vergelijkbare matrassen elders!
  • Gratis bezorging door heel Nederland! (vanaf € 200,--)
Kindermatras ‘Freya’
Een topkwaliteit kindermatras, bestaande uit een kern van 8cm koudschuim (soortelijk gewicht 40), afgewerkt met een doorgestikte badstof tijk. Deze kindermatras is allergie-vriendelijk en wordt in alle mogelijke maten geleverd. De totale dikte van de matras is ± 10cm. De Freya is ook verkrijgbaar als wiegmatrasje, dikte ± 8cm. Deze matras kan speciaal voor u op maat gemaakt worden, bijvoorbeeld door het inleveren van een mal van de wieg of kinderwagen.

Aanbiedingsmatras ‘Clipper’
Een aantrekkelijk geprijsde matras, bestaande uit een kern van 12 cm polyether (soortelijk gewicht 40), afgewerkt met een doorgestikte synthetische tijk in diverse dessins. In alle maten leverbaar, totale dikte ± 15cm. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld een logeerbed.

Polyethermatras ‘Ostara’
Een soepele, medium harde matras, bestaande uit een kern van 12 cm polyether (soortelijk gewicht 40), afwerkt met een doorgestikte, 100% katoenen tijk. Totale dikte ± 15cm. Deze matras is allergie-vriendelijk en zeer geschikt voor bijvoorbeeld een kinder- of tienerbed.

Koudschuimmatras ‘Bonifacius’
Een medium, koudschuim matras (soortelijk gewicht 45). Zit qua hardheid tussen de zachte SG60 en harde SG55 in. Deze is anti-allergisch uitgevoerd en voorzien van een doorgestikte, 100% katoenen badstof tijk. De matras is leverbaar in twee diktes: 15 cm (schuimkern 12 cm) en 18 cm (schuimkern 15 cm). Een 'volwassen' matras waar u jarenlang plezier van heeft!

Koudschuimmatras ‘Victoria’
Een harde matras, speciaal voor de liefhebber. De kern bestaat uit 15cm koudschuim (soortelijk gewicht 55), anti-allergisch uitgevoerd en voorzien van een doorgestikte badstof tijk. Deze matras ventileert uitstekend en is zeer duurzaam en comfortabel. De totale dikte is ± 18cm. Een ‘beer van een matras’, leverbaar in alle mogelijke maten.

Koudschuimmatras ‘Paradiso’
Een zachte matras, bestaande uit een kern van 15cm koudschuim (soortelijk gewicht 60) en een doorgestikte badstof tijk. Ook deze matras is anti-allergisch uitgevoerd. De Paradiso heeft een zeer hoge conformiteit (lichaamsaanpassing) en is zeer comfortabel en duurzaam. Totale dikte ± 18cm. Qua comfort, lichaams-ondersteuning, ventilatie en duurzaamheid overtreft deze matras verreweg de meeste latexmatrassen. Een ‘klasse-matras’!

Pocketveringmatras 'Sofia'
Pocketveringmatras met een binnenwerk van 300 veren per m2.
5-Slags pocketveren, 5 zones. Aan beide zijden afgedekt met 3 cm koudschuim. Voorzien van een dubbeldoek stretch hoes met handgrepen en ritssluiting aan 3 zijden. Geheel allergie-vriendelijk. Totale dikte is ± 20 cm. Verkrijgbaar in comfortklasse soepel of stevig.

Pocketveringmatras 'Kratos'
Pocketveringmatras met een binnenwerk van 300 veren per m2.
5-Slags pocketveren, 5 zones. Aan beide zijden afgedekt met 3 cm traagschuim. Voorzien van een dubbeldoek stretch hoes met handgrepen en ritssluiting aan 3 zijden. Geheel allergie-vriendelijk. Totale dikte is ± 20 cm. Verkrijgbaar in comfortklasse soepel of stevig.

Pocketveringmatras 'Evita'
Pocketveringmatras met een binnenwerk van 300 veren per m2.
5-Slags pocketveren, 7 zones. Aan beide zijden afgedekt met 4 cm koudschuim. Voorzien van een dubbeldoek stretch hoes met handgrepen en ritssluiting aan 3 zijden. Geheel allergie-vriendelijk. Totale dikte is ± 24 cm. Verkrijgbaar in comfortklasse soepel of stevig.

Pocketveringmatras 'Metis'
Pocketveringmatras met een binnenwerk van 300 veren per m2.
5-Slags pocketveren, 7 zones. Aan beide zijden afgedekt met 4 cm traagschuim. Voorzien van een dubbeldoek stretch hoes met handgrepen en ritssluiting aan 3 zijden. Geheel allergie-vriendelijk. Totale dikte is ± 24 cm. Verkrijgbaar in comfortklasse soepel of stevig.

Gezondheidsmatrassen
Onze speciale 'Celsius' gezondheidsmatrassen zijn voorzien van een speciale laag, het zgn. 'slow recovery foam' die zich d.mv. lichaamswarmte aan uw lichaam aanpast. Vaak geïmiteerd, maar nog nooit geëvenaard! Ervaar de bijzondere eigenschappen van deze gezondheidsmatras bij De Bedstee. Deze matrassen worden aanbevolen voor mensen met o.a. rugklachten, spierklachten, decubitus, reuma en het is tevens goed voor de bloedsomloop.
Lees hier meer over onze gezondheidsmatrassen.