BEDDEN
    DEKBEDDEN
    MATRASSEN
     ASSORTIMENT
     MATEN
     APARTE MATEN/VORMEN
     PRIJSLIJST

    LATTENBODEMS
    FABRICAGE
    GEZOND SLAPEN

Gezondheidsmatrassen

Onze speciale 'Celsius' gezondheidsmatrassen zijn voorzien van een speciale laag, het zgn. 'slow recovery foam' die zich d.mv. lichaamswarmte aan uw lichaam aanpast. Vaak geïmiteerd, maar nog nooit geëvenaard! Ervaar de bijzondere eigenschappen van deze gezondheidsmatras bij De Bedstee. Deze matrassen worden aanbevolen voor mensen met o.a. rugklachten, spierklachten, decubitus, reuma en het is tevens goed voor de bloedsomloop.


Gezondheidsmatras ‘Celsius
De Celsius®-matras is één van de beste matrassen die momenteel op de Nederlandse markt verkrijgbaar is. Geen ander matras kan tippen aan het comfort, de ondersteunende werking, de duurzaamheid en conformiteit van de Celsius®-matras. Zonder twijfel de gezondste manier van slapen voor iedereen met en zonder klachten en/of slaapproblemen en alleen verkrijgbaar bij DE BEDSTEE. De fantastische eigenschappen van deze matrassen zijn uniek, vaak geïmiteerd maar nooit geëvenaard! De kern van een Celsius®-matras bestaat uit een onderlaag van hoogwaardig koudschuim, afgedekt met één of meerdere lagen (SRF) langzaam herstellend schuim. Ze zijn afgewerkt met een duurzame, 100% katoenen tijk. In de Celsius® serie onderscheiden we de volgende soorten:

Gezondheidsmatras ‘Celsius Standaard’
Bestaande uit een kern van 12cm hoogwaardig schuim, afgedekt met een 4cm dikke roze (zachte) laag Celsius SRF-schuim. Deze matras hoeft niet gekeerd te worden en is ± 19cm dik.

Gezondheidsmatras ‘Celsius De Luxe’
Bestaande uit een kern van 8cm hoogwaardig schuim, afgedekt met een 4cm dikke laag Celsius®-schuim wit (hard) en een 4cm dikke laag Celsius®-schuim roze (zacht). De hardste variant uit de Celsius®-serie, voor de liefhebbers en voor degenen die dat nodig hebben. Ook deze matras hoeft niet gekeerd te worden en de dikte is eveneens ± 19cm. De garantie voor een gezonde, lange nachtrust!

Gezondheidsmatras ‘Celsius Comfort’
Bestaande uit een kern van 8cm hoogwaardig schuim, afgedekt met een maarliefst 8cm dikke laag roze (zacht) Celsius®-schuim. Met recht de meest comfortabele variant uit de Celsius®-serie! Deze matras is ± 19cm dik en hoeft niet gekeerd te worden. De absolute aanrader voor ‘lekker slapen’!

Gezondheidsmatras ‘Celsius Banagea’
Bestaande uit een kern van 8cm hoogwaardig schuim, aan beide zijden afgedekt met een 4cm dikke roze (zachte) laag Celsius®-SRF schuim. Dit is de zachtste Celsius®-matras, gemaakt voor de liefhebbers van zacht slapen. Deze matras is wel keerbaar en heeft een dikte van ± 19cm. Een topper!