BEDDEN
    DEKBEDDEN
    MATRASSEN
    LATTENBODEMS
    FABRICAGE
    GEZOND SLAPEN

Gezond slapen

Als u in conditie wilt blijven is het belangrijk dat u gezond en diep slaapt. Ruim 1/3 van uw leven brengt u in bed door. Gun uzelf daarom een goede "Bedstee"-bodem met matras en voorkom rug- en spierklachten. Dan kunt u elke nieuwe dag fris en uitgerust beginnen.

Goed slapen kan men alleen als rugwervels en spieren, na een hele dag in actie te zijn geweest, zich 's-nachts helemaal ontspannen. Dat kunnen ze alleen op een bed dat van onderen voldoende veerkracht heeft en steun geeft, zodat de ruggegraat in een rechte lijn ligt. Hard slapen is daarom niet goed, maar zacht slapen ook niet. Een combinatie van die twee zou het antwoord kunnen zijn op slaapproblemen. Omdat slapen een hoogst persoonlijke bezigheid is, afhankelijk van lichaamsbouw, gewicht, lengte en leeftijd, is het verstandig om, alvorens tot aanschaf van een bed over te gaan, zich persoonlijk te laten voorlichten bij de vakman. Deze kan u de voor u geschikte combinatie van matras en bodem adviseren.

EXTRA WELZIJN ONTSPANNING EN RUST
Als H.C. Andersen CELSIUS-gezondheidsschuim gekend had, dan was het sprookje "De prinses op de erwt" nooit geschreven.De eigenschappen van CELSIUS gezondheidsschuim, meer comfort en drukontlasting, werden oorspronkelijk ontwikkeld voor astronauten van de Amerikaanse ruimtevaartindustrie.

Deze eigenschappen werden vervolgens toegepast in de ziekenhuis- en verpleegsector, waar de drukcompenserende eigenschappen van het materiaal hun effectiviteit reeds hebben bewezen bij de behandeling van decubitus en rugklachten.

Nu kunt u ook thuis de bijzondere eigenschappen van CELSIUS gezondheidsschuim ervaren!!


De drukcompensatie heeft tot gevolg dat het lichaam minder behoefte heeft om zich onophoudelijk te keren. Het resultaat is een rustige en daardoor betere slaap.

CELSIUS-gezondheidsschuim is visco-elastisch en poreus. Het is ademend materiaal, dat be´nvloed wordt door lichaamswarmte. Doordat het materiaal zich naar het lichaam vormt, wordt het lichaamsgewicht over het gehele contactoppervlak verdeeld. Zo onstaat er een optimale drukverdeling over het gehele lichaam en kan het lichaam zich optimaal ontspannen. Bovendien wordt de ruggegraat ondersteund en gecorrigeerd.

Door dit nieuw ontwikkelde, revolutionaire schuim toe te passen in de matrasindustrie is een nieuw soort matras ontstaan, die zorgt voor een doorbraak op het slaapgebeuren:

De CELSIUS-gezondheidsmatras

De unieke eigenschappen van deze matras zorgen voor een optimale drukverdeling over het gehele lichaam. Deze drukcompensatie heeft tot gevolg dat het lichaam minder behoefte heeft om zich onophoudelijk te keren.

Het resultaat is een rustige en daardoor betere slaap!!

De CELSIUS-gezondheidsmatras.

Als basis een koudschuimlaag met een medium hardheid, welke zorgt voor de stabiliteit van de matras en is afgestemd op de CELSIUS-S.R.F. (Slow Recovery Foam) bovenlaag.

Een visco-elastische polyurethaan traagfoam (CELSIUS-S.R.F.) bovenlaag zorgt voor een optimale drukverdeling van het gehele lichaam op de matras.

Het geheel is bekleed met een volledig afritsbare, doorgestikte katoenen stretch tijk, welke zorgt voor een goede vochtregulatie en voor een minimale weerstand.


Door het CELSIUS gezondheidsschuim, wordt de ruggegraat in de juiste positie gebracht. Bij zijligging moet de ruggegraat een rechte lijn vormen.

NB: De Celsius gezondheidsmatrassen dienen niet verward te worden met de zogenaamde "Nasa" matrassen. "Nasa" matrassen werken niet op lichaamswarmte, maar op druk, zodat het lichaam niet goed wordt ondersteund. Ook zijn deze matrassen van een veel mindere, goedkopere kwaliteit, waardoor ze maar enkele jaren meegaan. Kies voor comfort en kwaliteit: kies Celsius!