BEDDEN
    DEKBEDDEN
    MATRASSEN
    LATTENBODEMS
    FABRICAGE
     DONSSERVICE
     DONSSERVICE PRIJZEN

    GEZOND SLAPEN

Fabricage

Rechtstreeks uit eigen fabriek aan de consument!

Al ruim 30 jaar produceert De Bedstee de matrassen en dekbedden in eigen beheer. Daardoor zijn wij in staat alle mogelijke modellen, vormen en maten matrassen voor u te produceren. Heeft u een matras nodig voor uw caravan of boot, of voor een wiegje, u levert een mal aan, wij leveren uw matras.

         

De matrassen worden voorzien van een katoenen tijk met rits. Dit is een milieu-vriendelijke manier, omdat er geen schadelijke lijm meer wordt gebruikt. Daardoor kan uw matras beter ventileren en heeft u geen last van hinderlijke randen.

Ook dekbedden kunnen voor u op speciale maten gemaakt worden als u dat wenst. Ook deze zijn voorzien van katoenen tijk voor een betere vochtopname en ventilering. De 4-seizoenen dekbedden bestaan uit een dik en een dun dekbed met drukknopen, zodat u ze samen of afzonderlijk kunt gebuiken.

Heeft u schapenwol?
Op afspraak maken wij van uw gewassen en gekaarde wol een doorgestikt dekbed of wollen onderdeken. U kunt hierbij zelf in de fabriek helpen met het inspannen van de tijk en zo maakt u uw eigen dekbed.

Is uw donzen dekbed aan vernieuwing toe?
Reinigen doen wij niet! Want door het dekbed te wassen of te stomen krimpt het vaak tot 10 %! En...echt schoon wordt het niet. Wat doen wij wel? Wij voorzien uw donzen dekbed van een nieuwe tijk, vullen het eventueel bij en stikken het door in blokken en het is weer zo goed als nieuw! Kijk voor de prijzen bij donsservice.

Wilt u graag een nieuwe sprei?
U levert de bovenstof aan, wij zorgen voor de onderstof en de vulling en maken een sprei voor u zoals u het graag wilt. U kunt kiezen uit 2 of 3 volanten of helemaal geen volanten. Wat u wenst, maken wij voor u!