BEDDEN
    DEKBEDDEN
    MATRASSEN
    LATTENBODEMS
    FABRICAGE
     DONSSERVICE
     DONSSERVICE PRIJZEN

    GEZOND SLAPEN

Donsservice

Is uw donzen dekbed aan een opknapbeurt toe?
Dan bent u bij De Bedstee aan het goede adres. Dekbedden reinigen doen wij niet! Want door het dekbed te wassen of te stomen, krimpt het dekbed vaak tot wel 10%. En, echt schoon wordt het niet. Transpiratiekringels gaan er bij het reinigen echt niet uit.

Wat doen wij wel?

Nieuwe tijk.
Wij vervangen de oude tijk door een nieuwe, 100% katoenen, donsdichte tijk, vullen het eventueel bij en stikken het door in blokken (of desgewenst in 'puntjes'). Zo is uw dekbed weer zo goed als nieuw.

Alleen bijvullen.
Is de tijk van uw dekbed nog goed en wilt u het alleen bijgevuld hebben? Ook dit is mogelijk. Voorwaarde is wel dat het dekbed doorgestikt moet zijn met bijvoorbeeld 'puntjes' of banen. Een dekbed dat reeds doorgestikt is in vierkante blokken, kan niet bijgevuld worden. De stiksels kunnen wel opengemaakt worden, maar kunnen nooit op dezelfde plek gestikt worden, zodat de dons door de gaatjes naar buiten komt. Voor een 'blokken'dekbed is het dus noodzakelijk een nieuwe tijk erom te laten maken en dan bij te vullen. Voor een 'banen'dekbed geldt een meerprijs, omdat hierbij elke baan apart opengemaakt moet worden om te kunnen vullen. Het bijvullen gaat per 250 gram 15%, 65% of 90% Oosteuropees ganzendons.

donsservice1 (10K) Alleen doorstikken.
Is uw dekbed prima gevuld, maar gaat het dons steeds schuiven? Dan kunnen wij uw dekbed doorstikken in vierkante blokken. Een doorgestikt dekbed gaat veel langer mee, omdat het dons geen kant op kan.

Op afspraak.
Maak voor onze donsservice telefonisch een afspraak: 0314-325066, dan is uw dekbed dezelfde dag nog klaar.
Geef dan voor een nieuwe tijk vast de goede maat door. Hoeveel het dekbed eventueel bijgevuld moet worden, wordt terplekke bekeken.

Natuurlijk leveren wij ook nieuwe donsdekbedden. Prijsinformatie per telefoon of email.